Registreren

De persoonscertificaten en mbo-diploma’s worden door SVWOH geregistreerd in het centraal diplomaregister SSVV. Door deze registratie kunnen opdracht- en werkgevers achterhalen dat de deelnemer over de vereiste kwalificaties beschikt om het werk op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Steigerbouwers aan het werk op hoogte
Steigerbouwer aan het werk

Registratie Aspirant-Hulpmonteur

De Aspirant-Hulpmonteur wordt geregistreerd in het SVWOH examenplatform (SEP). De Aspirant-Hulpmonteur doet een digitale toets bij SVWOH en wordt na succesvolle afronding van deze toets voor 1 jaar geregistreerd.

Als een Aspirant-Hulpmonteur wil doorgroeien naar de functie van Hulpmonteur of Monteur, kan deze het examen afleggen als afsluiting van de bijbehorende opleiding.

Klik op onderstaande blauwe balk om je te registreren als Aspirant-Hulpmonteur of om te controleren of een Aspirant-Hulpmonteur geregistreerd is.

Persoonscertificaat

Na succesvolle afronding van het examen wordt een persoonscertificaat uitgegeven door de certificerende instelling. Het persoonscertificaat wordt door SVWOH geregistreerd in het centraal diplomaregister SSVV. Voor meer informatie over de certificerende instelling en een voorbeeld van het persoonscertificaat klik op de onderstaande blauwe balken.

Steigerbouwer goed aangelijnd
Menu